tiistai 10. toukokuuta 2016

Yume Paratiisi

Yume Paratiisi
Avattu 2014 huhtikuussa, moderni, esteettinen sekä ekologinen. Rakennuksen katolla on aurinkopaneeleita, jotka tuottavat talolle sähköä ja sitä riittää myös myytäväksi ulkopuolelle.
Yume Paratiisissa on 120 asukaspaikkaa, joista 20 on lyhytaikaispaikkoja. Lisäksi talossa toimii 40 asiakkaan päivätoimintaryhmä.



Toiminnassa korostetaan kuntoutumisen tukemista, jonka toteuttamiseen on hankittu erilaisia hyvinvointiteknologian laitteita (kävelyn apuvälineitä, HUR -kuntosalilaitteita, Redcord -harjoitusvälineitä, nosto-siirtoapuvälineitä).

Talon jokainen kerros on jaettu neljään 10 asukkaan soluun, joiden välillä asukkaat pystyvät liikkumaan vapaasti. Jokaisessa solussa on oma kylpyhuone, joissa asukkailla on mahdollisuus japanilaiseen kylpyyn. Talossa on erikseen kylpyläosasto, jossa sauna, Aurora -poreamme, kaksi muuta allasta sekä kauneudenhoitotilat. Talossa on myös karaokehuone.
Talon henkilökunnalla on käytössä sähköinen potilastietojärjestelmä, jossa terveydentilaan liittyvien tietojen lisäksi on asukkaiden kuva ja elämänhistoriatietoja.
Henkilökunnan henkistä hyvinvointia pidetään tärkeänä ja työn ilon merkitykseen on alettu kiinnittää huomiota. 
Maarit Kinnunen Omnian aikuisopisto
Taina Halsvaha, Turun ammatti-instituutti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti